Slappe huid

Behandelingen tegen een slappe huid:

Zoals u ziet bieden wij tegen een slappe huid verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail: afspraken@moniquegottmer.nl

Tripollar

Gladder, strakker, mooier… willen we dat niet allemaal? Tripollar behandelingen maken het mogelijk. Deze pijnloze methode werkt dankzij een radio frequentie technologie. Tripollar werkt in op de verschillende huidlagen. De energie die vrijkomt verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is direct zichtbare verstrakking die in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

Titan

Een strakkere huid zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Met de nieuwe Titan behandeling is het echt mogelijk. Deze volledig natuurlijke techniek maakt gebruik van infrarood licht dat de dieperliggende huidlagen verwarmt. Hierdoor trekken de collageenvezels samen en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een strakkere, stevige huid met minder rimpels. Eén behandeling kan al een spectaculair resultaat geven, maar voor het beste effect zijn twee tot drie behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een periode van vier tot zes weken. De Titan behandeling kan worden gebruikt voor het gezicht, armen, buik en benen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

Ridolyse

Lifting, versteviging en celvernieuwing van binnenuit. Ridolyse heeft een unieke meervoudige werking waardoor de huid gladder en jeugdiger wordt. De werking is gebaseerd op elektro-acupunctuur, lymfedrainage en spierversteviging. Elektro-acupunctuur stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels zichzelf opvullen. Lymfedrainage helpt de afvalstoffen af te voeren en stimuleert de celactiviteit. Spierversteviging heeft een liftend effect. Ridolyse is een kuurbehandeling die na vijf tot zes keer het gewenste resultaat geeft. De behandelingen worden wekelijks verzorgd. Wilt u meer weten over deze behandeling? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]

Mesotherapie

Voeden, voeden, voeden! Waar een crème stopt gaat Mesotherapie door. Bij deze behandeling brengen wij kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren in uw huid waardoor ze haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen. De behandeling wordt uitgevoerd met de ‘Digitaal Mesopistool’. Dit apparaat zorgt dat de werkzame stoffen op een snelle en doeltreffende manier worden ingespoten. U voelt hier nagenoeg niets van en het resultaat is al na één behandeling zicht- en voelbaar. Afhankelijk van uw huidtype en –conditie worden in de eerste maand vier Mesobehandelingen gegeven. Vervolgens komt u eerst om de twee weken en vervolgens om de drie tot zes maanden terug. De stoffen die worden ingespoten worden door het lichaam weer afgebroken. Mesotherapie geeft daardoor geen permanent resultaat. Na een kuur van 8 tot 12 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling om de drie tot zes maanden.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb mesotherapie