Slappe huid

Behandelingen tegen een slappe huid:

Zoals u ziet bieden wij tegen een slappe huid verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail

Titan

Een strakkere huid zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Met de nieuwe Titan behandeling is het echt mogelijk. Deze volledig natuurlijke techniek maakt gebruik van infrarood licht dat de dieperliggende huidlagen verwarmt. Hierdoor trekken de collageenvezels samen en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een strakkere, stevige huid met minder rimpels. Eén behandeling kan al een spectaculair resultaat geven, maar voor het beste effect zijn twee tot drie behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een periode van vier tot zes weken. De Titan behandeling kan worden gebruikt voor het gezicht, armen, buik en benen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

3D huidverjonging

Huidveroudering kent vele gedaantes. Rimpels zijn waarschijnlijk het meest bekend, maar ook grove poriën, een ongelijkmatige huidstructuur, een verslapte huid, roodheid, adertjes en pigmentvlekken zijn heel herkenbaar. 3D huidverjonging is een pijnloos totaalconcept dat alle tekenen van de ouder wordende huid aanpakt. 3D Huidverjonging bestaat uit een combinatie van Laser Genesis, LimeLight Facial en Titan. Het behandelplan is sterk afhankelijk van uw huid. Bij de meeste mensen kunnen wij in twee tot zes behandelingen prachtige resultaten behalen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb 3dverjonging1

Tripollar

Gladder, strakker, mooier… willen we dat niet allemaal? Tripollar behandelingen maken het mogelijk. Deze pijnloze methode werkt dankzij een radio frequentie technologie. Tripollar werkt in op de verschillende huidlagen. De energie die vrijkomt verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is direct zichtbare verstrakking die in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]

Ridolyse

Lifting, versteviging en celvernieuwing van binnenuit. Ridolyse heeft een unieke meervoudige werking waardoor de huid gladder en jeugdiger wordt. De werking is gebaseerd op elektro-acupunctuur, lymfedrainage en spierversteviging. Elektro-acupunctuur stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels zichzelf opvullen. Lymfedrainage helpt de afvalstoffen af te voeren en stimuleert de celactiviteit. Spierversteviging heeft een liftend effect. Ridolyse is een kuurbehandeling die na vijf tot zes keer het gewenste resultaat geeft. De behandelingen worden wekelijks verzorgd. Wilt u meer weten over deze behandeling? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]

Skin rejuvenation (Intense Pulse Ligth)

Skin rejuvenation is een lichtflitsmethode die de huid weer een frisse, jonge uitstraling geeft. Met deze techniek wordt gebruik gemaakt van laserlicht dat de collageenproductie stimuleert. Hierdoor vervagen rimpeltjes en voelt de huid steviger aan. Skin rejuvenation kan daarnaast worden ingezet om roodheid, adertjes en pigmentvlekken te laten vervagen. Skin rejuvenation is een kuur. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is afhankelijk van het soort behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie en kleur van de huid. Bij rimpeltjes en huidverslapping zijn gemiddeld zes behandelingen nodig. Bij hyperpigmentatie en couperose zal na drie tot vijf behandelingen een goed resultaat zichtbaar zijn.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

yag laser

Neoderma Biopeeling

De Neoderma Biopeeling is een geavanceerde kruidentherapie die de celdeling van de huid versnelt. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid en de collageenproductie gestimuleerd. De peeling normaliseert de huidfuncties en heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is zeer geschikt om de verslapte, slecht doorbloede huid te stimuleren en om acne te behandelen. Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat, kan de peeling als eenmalige schoonheidsbehandeling worden gebruikt of als kuur worden toegepast. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Na de peeling voelt de huid droog en strak aan en kan licht gaan schilferen. De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb neoderma1

Mesotherapie

Voeden, voeden, voeden! Waar een crème stopt gaat Mesotherapie door. Bij deze behandeling brengen wij kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren in uw huid waardoor ze haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen. De behandeling wordt uitgevoerd met de ‘Digitaal Mesopistool’. Dit apparaat zorgt dat de werkzame stoffen op een snelle en doeltreffende manier worden ingespoten. U voelt hier nagenoeg niets van en het resultaat is al na één behandeling zicht- en voelbaar. Afhankelijk van uw huidtype en –conditie worden in de eerste maand vier Mesobehandelingen gegeven. Vervolgens komt u eerst om de twee weken en vervolgens om de drie tot zes maanden terug. De stoffen die worden ingespoten worden door het lichaam weer afgebroken. Mesotherapie geeft daardoor geen permanent resultaat. Na een kuur van 8 tot 12 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling om de drie tot zes maanden.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb mesotherapie

Gezichtsbehandeling

Onderhoud! Het is de basis voor het behoud van uw huid. Trakteer uzelf daarom regelmatig op een gezichtsbehandeling. Wij stimuleren, verwennen, verzorgen en ontspannen uw huid en geven haar precies die extra’s die ze nodig heeft om weer te gaan stralen. Daar heeft u direct profijt van, maar u plukt er ook later de vruchten van.

Bij Health and Beauty Center Monique Gottmer kunt u terecht voor verzorgende gezichtsbehandelingen en voor speciale behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging.

In onze salon werken wij met de producten van: Valmont, Neoderma, Decleor, Thalgo, Pascaud en Medik8.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb gezichtsbehandeling1

OxyGeneo

3-in-1 behandeling met direct resultaat!
OxyGeneo Technologie is een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
  • Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit.

Oxygeneo is een alternatief voor een microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één. Oxygeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die op de huid uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak wat resulteert in een betere doorbloeding en cel-vernieuwing.

Door middel van een stappenplan komen we aan de volgende resultaten:

  1. Exfoliatie: Het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van jonge nieuwe cellen.
  2. Verbeteren van de zuurstofvoorziening van binnenuit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes.
  3. Massage en het bevorderen van een betere opname van actieve ingrediënten en werkstoffen.

Oxygeneo is een ontspannende zuurstofbehandeling die geheel pijnloos is en voor elke leeftijd en huidtype geschikt is. Het geeft direct resultaat!

Er kan een keuze worden gemaakt uit 2 behandelmethodes:

  • NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentvlekken.
  • NeoRevive richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Beide behandelingen kunnen zowel op het gezicht, hals, decolleté, armen en handen worden toegepast.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

oxygen1Glow