Rimpels

Behandelingen tegen rimpels:

Zoals u ziet bieden wij tegen rimpels verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail

afb titan1
<ahref=”#meso”>Mesotherapie anti-ageing

Laser Genesis

Laser Genesis is een innovatieve en pijnloze manier om een stralende en gezonde huid terug te krijgen. De behandeling herstelt de jeugdigheid van uw huid door littekens, rimpeltjes, fijne lijntjes, roodheid, grove poriën, zonbeschadiging en een ongelijkmatige huidtextuur te behandelen. Laser Genesis maakt gebruik van laserlicht dat de middelste laag van uw huid verwarmt. Hierdoor wordt de collageenproductie gestimuleerd en nemen ontstekingen en littekenvorming af. Het resultaat is een gladdere, glanzende huid met een gelijkmatige teint en textuur. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. Na ieder behandeling ziet u de subtiele verschillen. Het effect van het totale behandelplan is spectaculair.

Genesis voor

Voor

Genesis na

Na

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb_3dverjonging1

Pascaud peelings concept

Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging.
Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren. De Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging.

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.

Iedereen die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren dient deze vernieuwende behandeling absoluut te overwegen.

Mensen die last hebben van:
– rimpels
– grove structuur (ook acne littekens)
– pigmentvlekken
– zonbeschadigde huid
– elasticiteit afname
– vale (rokers) huid

zullen het meeste profijt van de behandeling hebben; vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten.

De fasen van de behandeling:
Voorbehandeling: u gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling.
1. In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd.
2. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan.
3. Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen.
4. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’huid.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb pascaud-peelings-concept

Tripollar

Gladder, strakker, mooier… willen we dat niet allemaal? Tripollar behandelingen maken het mogelijk. Deze pijnloze methode werkt dankzij een radio frequentie technologie. Tripollar werkt in op de verschillende huidlagen. De energie die vrijkomt verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is direct zichtbare verstrakking die in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

Pascaud professional treatment

Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 45 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op ùw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Fase 1: Intensieve reiniging

Fase 2: Retinol Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3 :Enzymen Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: Kaviaar Stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

 

afb pascaud-professional-treatment

Ridolyse

Lifting, versteviging en celvernieuwing van binnenuit. Ridolyse heeft een unieke meervoudige werking waardoor de huid gladder en jeugdiger wordt. De werking is gebaseerd op elektro-acupunctuur, lymfedrainage en spierversteviging. Elektro-acupunctuur stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels zichzelf opvullen. Lymfedrainage helpt de afvalstoffen af te voeren en stimuleert de celactiviteit. Spierversteviging heeft een liftend effect. Ridolyse is een kuurbehandeling die na vijf tot zes keer het gewenste resultaat geeft. De behandelingen worden wekelijks verzorgd. Wilt u meer weten over deze behandeling? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]

Microdermabrasie

Een nieuwe huid die weer glad en gezond is. Door middel van microdermabrasie maken wij het waar. Bij microdermabrasie worden de bovenste huidlagen met microkristallen verwijderd. Deze vorm van polijsten heeft tot gevolg dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Dit natuurlijke proces van cel-regeneratie zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend en gezond uit gaat zien. Microdermabrasie geeft spectaculaire resultaten bij rimpels, acne, pigmentvlekken en littekens. Gemiddeld zijn er x behandelingen nodig met tussenpozen van x. Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Een hydraterende verzorging na deze behandeling is belangrijk.

Afspraak maken
[ terug naar overzicht behandelingen ]

 afb microdermabrasie1

Skin rejuvenation (Intense Pulse Ligth)

Skin rejuvenation is een lichtflitsmethode die de huid weer een frisse, jonge uitstraling geeft. Met deze techniek wordt gebruik gemaakt van laserlicht dat de collageenproductie stimuleert. Hierdoor vervagen rimpeltjes en voelt de huid steviger aan. Skin rejuvenation kan daarnaast worden ingezet om roodheid, adertjes en pigmentvlekken te laten vervagen. Skin rejuvenation is een kuur. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is afhankelijk van het soort behandeling, de ernst van de aandoening en de conditie en kleur van de huid. Bij rimpeltjes en huidverslapping zijn gemiddeld zes behandelingen nodig. Bij hyperpigmentatie en couperose zal na drie tot vijf behandelingen een goed resultaat zichtbaar zijn.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

yag laser

Neoderma Biopeeling

De Neoderma Biopeeling is een geavanceerde kruidentherapie die de celdeling van de huid versnelt. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid en de collageenproductie gestimuleerd. De peeling normaliseert de huidfuncties en heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is zeer geschikt om de verslapte, slecht doorbloede huid te stimuleren en om acne te behandelen. Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat, kan de peeling als eenmalige schoonheidsbehandeling worden gebruikt of als kuur worden toegepast. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Na de peeling voelt de huid droog en strak aan en kan licht gaan schilferen. De behandeling werkt nog 10 dagen in de huid door.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb neoderma1

Mesotherapie anti-ageing behandeling

Mesotherapie is het nieuwste op het gebied van anti-ageing en huidverzorging. De combinatie van de Aesthetic Injector mesogun en de ZFill hyaluronzuur fillers zorgen voor een jongere en frissere uitstraling.

Hoe werkt de Mesotherapie

De behandeling bestaat uit het inbrengen van hyaluron door middel van oppervlakkige prikjes in de huid. Het puurste hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong is 100% biologisch afbreekbaar. Het is bijzonder stabiel waardoor het minder snel wordt afgebroken met een langdurig effect als gevolg. Rimpels verminderen tot wel 90%. Het verjongend effect is na 1 behandeling direct zichtbaar.

Toepassingen:

-Rimpels neus-lippenlijn
-Fronsrimpels
-Liplijnen (rokerslijntjes of lipsticklijntjes)
-Lipcountouren
-Ingevallen wangen
-Marionetlijnen, mondhoekjes

Voordelen

-Direct resultaat
-Deep: slechts 1 behandeling, resultaat 6-8 maanden
-Contour: slechts 1 behandeling, resultaat 4 tot 6 maanden
-Betaalbaar, veilig en effectief
Vrijwel pijnloos.

Mesotherapie Pascaud

Voeden, voeden, voeden! Waar een crème stopt gaat Mesotherapie door. Bij deze behandeling brengen wij kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren in uw huid waardoor ze haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen. De behandeling wordt uitgevoerd met de ‘Digitaal Mesopistool’. Dit apparaat zorgt dat de werkzame stoffen op een snelle en doeltreffende manier worden ingespoten. U voelt hier nagenoeg niets van en het resultaat is al na één behandeling zicht- en voelbaar. Afhankelijk van uw huidtype en –conditie worden in de eerste maand vier Mesobehandelingen gegeven. Vervolgens komt u eerst om de twee weken en vervolgens om de drie tot zes maanden terug. De stoffen die worden ingespoten worden door het lichaam weer afgebroken. Mesotherapie geeft daardoor geen permanent resultaat. Na een kuur van 8 tot 12 behandelingen volstaat een onderhoudsbehandeling om de drie tot zes maanden.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb mesotherapie

Softlaser

Het steuntje in de rug voor uw huid! De Soft laser – acupunctuur – magneetveldtherapie is een combinatiebehandeling die de huid en haar natuurlijke functies weer in balans brengt. Het is een succesvolle methode om storingen in het lichaam op te lossen en de huid zelf aan te zetten tot regeneratie. De behandeling maakt de huid gezond, regenereert, vitaliseert, heelt en verzorgt. Al deze voordelen komen voort uit de energie van laser en magneetveldtherapie. Deze energiecombinatie verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de celstofwisseling, verbetert het immuunsysteem, versnelt het regeneratieproces én verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid wordt weer gezond, voelt strakker en steviger aan en vermindert rimpeltjes. De therapie is zeer effectief om ontstekingen in het lichaam op te lossen en helpt bij acne en een koortslip. Wij adviseren deze behandeling vrijwel altijd in kuurvorm. Wilt u meer weten over softlaser – acupunctuur magneetveldtherapie? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

Schoonheidspecialist 5096

Safetox

DE UNIEKE DUBBELE WERKING VAN SAFETOX®:

Afremming en ontspanning van de gezichtsspieren die aan de bron liggen van rimpels en een vermoeide uitstraling stimulatie van de spieren die uw huid op een natuurlijke manier liften en u daardoor een jeugdige uitstraling terug geven
 
GEGARANDEERD VEILIG
Safetox® remt de werking van bepaalde gezichtsspieren af. Met andere woorden, het ontspant die specifieke spieren. De spieren worden NIET verlamd. Wetenschappelijke literatuur en verschillende klinische testen bevestigen dat Safetox volledig veilig is. De spitstechnologie en doeltreffende werking sluiten alle mogelijke risico’s uit.

DOELTREFFEND
Enkele minuten volstaan voor de afremming van de 3 centrale gezichtsspieren die rimpels veroorzaken en het gezicht sluiten. Onmiddellijk na een behandeling wordt al een vervaging van de rimpels en een opening van het gezicht waargenomen. Bij regelmatig gebruik gedurende enkele weken, vindt uw gelaat haar natuurlijke jeugdige spierdynamiek terug. Het resultaat is een mooi, jong en sereen gezicht.
11% minder rimpels na de eerste sessies.
65% minder rimpels na 3 maanden gebruik

EENVOUDIG EN SNEL
Het gebruik van Safetox® is zeer eenvoudig en een behandeling duurt slechts 5 minuten. Hoe ga je te werk? Breng een zelfklevende elektrode aan op het voorhoofd. Draag Safetox® als een bril. Druk op de centrale knop om de behandeling van 5 minuten automatisch te starten.

DE DYNAMISCHE SPIERACTIVITEIT VAN EEN JEUGDIG AANGEZICHT
Vermoeidheid, stress en ouderdom veroorzaken spanning en contracties in de centrale en bovenste gezichtsspieren. De bloedcirculatie vermindert, rimpels ontstaan en het aangezicht sluit zich. De jeugdige uitstraling verdwijnt.
Safetox vermindert deze contracties en de achterhoofdspieren pikken hun dominante rol terug op. Het gezicht opent zich daardoor en de huid krijgt een natuurlijke lifting. De behandeling herstelt de spierdynamiek van een jeugdig gezicht.
Safetox-behandelingen stellen u in staat om deze spierdynamiek aan te leren en te controleren. De “goede” spieren worden sterker, de “slechte” spieren ontspannen zich. Door het herstel van deze spierdynamiek krijgt uw gezicht een ontspannen, mooie en jonge uitstraling.
Safetox® is een gepatenteerd model en is beschermd door brevetten.
Safetox® is een merk dat internationaal gedeponeerd en geregistreerd is.

Het Safetox toestel is gepatenteerd en draagt het CE label. Het werd ontwikkeld volgens de strengste kwaliteitseisen en onderworpen aan strikte risico-analyses. Het is conform de richtlijn 89/336/CEE op de electromagnetische toepassingen en voldoet eveneens aan de richtlijn 76/778/CEE op schoonheidsproducten.

De fabrikant is ISO-gecertifieerd: ISO 13485:2003 en ISO 9001:2000.

IDEAAL VOOR THUISGEBRUIK

In de salon kunt u een proefbehandeling ondergaan. Het apparaat is daarnaast te koop voor thuisgebruik. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

safetox

OxyGeneo

3-in-1 behandeling met direct resultaat!
OxyGeneo Technologie is een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
  • Zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit.

Oxygeneo is een alternatief voor een microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één. Oxygeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die op de huid uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak wat resulteert in een betere doorbloeding en cel-vernieuwing.

Door middel van een stappenplan komen we aan de volgende resultaten:

  1. Exfoliatie: Het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van jonge nieuwe cellen.
  2. Verbeteren van de zuurstofvoorziening van binnenuit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes.
  3. Massage en het bevorderen van een betere opname van actieve ingrediënten en werkstoffen.

Oxygeneo is een ontspannende zuurstofbehandeling die geheel pijnloos is en voor elke leeftijd en huidtype geschikt is. Het geeft direct resultaat!

Er kan een keuze worden gemaakt uit 2 behandelmethodes:

  • NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentvlekken.
  • NeoRevive richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Beide behandelingen kunnen zowel op het gezicht, hals, decolleté, armen en handen worden toegepast.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

oxygen1Glow