Plaatselijk vet

Behandelingen tegen plaatselijk vet:

Zoals u ziet bieden wij tegen plaatselijk vet verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail

Icoone

Cellulite… welke vrouw heeft het niet? De Icoone is een pijnloze en natuurlijke methode waarmee wij cellulite sterk kunnen laten afnemen. Wij maken hiervoor gebruik van een apparaat dat de huid omhoog zuigt en haar op- en afrolt. Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid er weer glad en strak uitziet. De Icoone wordt toegepast als kuur. In circa tien behandelingen (één à twee keer per week) kunnen wij prachtige resultaten boeken. Wilt u meer weten over de Icoone? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken

 

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb endermologie1

Re-gen TriPollar

Een verslapte huid na zwangerschap of gewichtsverlies? Plaatselijk vet dat met diëten en sporten maar niet wil verdwijnen? Wij kunnen uw huid liften en plaatselijk vet laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van de natuurlijke Tripollar behandeling. Tripollar levert structurele en zichtbare veranderingen op in zowel de bovenste huidlagen als de dieper gelegen vetlaag. De behandeling werkt door middel van radio frequentie golven die warmte en energie leveren. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid verhoogd en de afgifte van de vloeibare inhoud van vetcellen bevorderd. Door het opwarmen van de huid trekt ook het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbaar effect dat in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en steviger. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies. De behandeling is pijnloos en pakt de oorsprong van het probleem aan.

Afspraak maken

 

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb tripolar1
afb tripolar2

CoolTech

Wat is CoolTech®?

De CoolTech® Procedure is een nieuwe, niet-invasieve en zachte manier om effectief vet te verminderen op welbepaalde plaatsen van uw lichaam, met een duidelijk merkbare en natuurlijke vetvermindering in de behandelde zones zoals op de buik, love handles en vet op de rug. Wat de CoolTech® procedure zo bijzonder maakt is de geavanceerde koeling technologie die enkel de vetcellen zal elimineren via een natuurlijk en geleidelijk proces dat de huid niet beschadigt. De meeste andere technologieën gebruiken hetzij warmte, hetzij ultrasoon energie om een traumatische beschadiging in het vetweefsel te creëren.

Hoe lang blijven de resultaten?

Het is een feit dat vetcellen die geëlimineerd worden door de CoolTech® procedure geleidelijk hun inhoud verliezen en geabsorbeerd worden via het natuurlijk metabolisme van het lichaam. Hierdoor zijn de resultaten zichtbaar vanaf 15 dagen na de behandeling. Er blijft zelfs nog extra vetreductie mogelijk tot > 3 maand na de behandeling. Na onze geboorte is er slechts een vastgelegd aantal vetcellen in ons lichaam. Er zullen geen nieuwe vetcellen meer aangemaakt worden. Voor en na een behandeling is geen extra lichaamsbeweging of een dieet nodig. Andere vetcellen in het lichaam kunnen wel de functie overnemen van de verwijderde vetcellen. Door eenvoudig weg een verstandige en gezonde levensstijl te onderhouden blijft het resultaat van de behandeling permanent. De verwachting is dat de verwijdering van vetcellen door de CoolTech® procedure even lang behouden blijft als bij de verwijdering van vetcellen door invasieve methodes zoals liposuctie.

Afspraak maken

 

CoolTech

[ terug naar overzicht behandelingen ]

midden_mediumijsblokjes CoolTech

Universal Contour Wrap

Het cadeautje voor lichaam en geest… Universal Contour Wrap. Deze therapeutische ‘inpakmethode’ is een geheel natuurlijke, efficiënte manier om blijvend centimeters te verliezen. Het ontgift het lichaam, zuivert en verstrakt de huid, laat een buikje verdwijnen, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striae en cellulite minder zichtbaar en geeft u het gevoel herboren te zijn met een prachtige gladde en zijdezachte huid. Bij Universal Countour Wrap pakken wij u in met speciale zwachtels die worden gedrenkt in een warme oplossing van natuurlijke mineralen en zeeklei. De behandeling is ideaal in combinatie met afslanken of om de huid te verstevigen na bijvoorbeeld veel gewichtsverlies of een zwangerschap. Het is daarnaast een snelle methode om strak op vakantie of speciale gelegenheid te verschijnen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb universalcontourwrap1