Ontsierende adertjes

Behandelingen tegen ontsierende adertjes:

Zoals u ziet bieden wij tegen ontsierende adertjes verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail

limelight
Limelight

Vasculaire therapie

Ontsierende adertjes op het lichaam kunnen tegenwoordig gemakkelijk worden behandeld. Een methode hiervoor is Vasculaire Therapie. In één of twee sessie kunnen wij met deze laserbehandeling kleine tot middelgrote adertjes op bijvoorbeeld benen verwijderen. Vasculaire Therapie maakt gebruik van laserflitsen die het bloed in de adertjes opwarmt. Hierdoor stolt het bloed en sterft en verdwijnt het bloedvat. Dit proces is niet schadelijk! De bloeddoorstroom wordt overgenomen door dieper gelegen adertjes. Na twee tot zes weken is het resultaat al goed te zien. Het echte resultaat wordt zichtbaar na enkele maanden. Deze behandeling is niet geschikt voor grote spataderen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

LimeLight

De gezichtsbehandeling met de LimeLight is een non-invasieve benadering om huidvernieuwing te realiseren met gebruikmaking van de LimeLight-apparatuur.
Deze methode verbetert de gelaatsstructuur en onvolkomenheden van de opperhuid die samenhangen met ouderdom en/of schade door de zon.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?
De LimeLight is ideaal voor elk deel van het gelaat, nek en decolleté met rode vlekken, kleine vaatjes of bruine vlekken.
Bruine plekken (zowel de donkere als de lichte) die voorheen moeilijk te verwijderen waren, zijn met de LimeLight goed behandelbaar!

Wat doet deze behandeling?
Door een selectie te maken uit een drietal programma’s kunnen wij de LimeLight behandeling aanpassen aan uw huidtype. De bruine en/of rode plekken op uw huid worden op maat aangepakt. Door de opwarming van de rode en/of bruine pigmentvlekken wordt het therapeutisch effect bereikt.

Wat voel ik bij deze behandeling?
Als de “lichtstoot” toegediend wordt, ervaren klanten een zacht kneepje of steekje. Een speciale gel zorgt ervoor dat de huid wordt gekoeld vóór de behandeling van de vaatjes.
Toepassing van verdoving of het gebruik van pijnstillers is bij deze behandeling niet nodig.

Hoe lang duurt een behandeling?
De behandeltijd hangt samen met de grootte van het te behandelen huidoppervlak.
De meeste behandelingen duren minder dan een uur.

Hoeveel behandeling heb ik nodig?
Eén tot drie behandelingen zijn doorgaans toereikend om resultaat te zien. Soms zijn aanvullende behandelingen gewenst om het uiteindelijke streefresultaat te realiseren.

Wat gebeurt er na de behandeling?
Direct na de behandeling zullen bruine vlekken donkerder worden en de huid ziet er ietwat roder uit. Het behandelde huidoppervlak kan er een beetje gezwollen uitzien. De laatste 2 verschijnselen houden doorgaans enkele uren aan. In sommige gevallen zijn de gevolgen ook nog een à twee dagen zichtbaar. Met gebruikmaking van make-up kunnen de rode plekken worden gecamoufleerd.

Wanneer zie ik resultaat?
Binnen een à twee weken zullen de donkere plekken lichter worden en vervagen. De roodheid vermindert en kleine vaatjes nemen af en uw gevlekte gelaatskleur verbetert.

Komen de vlekken en roodheid over een tijdje opnieuw terug?

Nieuwe bruine plekjes, kleine vaatjes en verspreide roodheid kunnen terugkomen onder invloed van een overdosis aan zonlicht. Ook de nieuw ontstane huidproblemen kunnen behandeld worden.
Advies is om altijd een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor aan te brengen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb1