Lichaam

Lichaam

Lichaamsverzorging! Uw huid en lichaam zijn een kostbaar bezit. Wees er zuinig op. En trots! Door uzelf regelmatig te verwennen met een lichaamsbehandeling blijft uw huid langer mooi. Wij verzorgen, stimuleren, verwennen en zorgen voor ontspanning die nieuwe energie geeft!

Wij bieden effectieve behandelingen om uw huid weer optimaal te laten functioneren zodat ze er (weer) gezond, strak en stralend uitziet! Bij Health and Beauty Center Monique Gottmer kunt u terecht voor verzorgende lichaamsbehandelingen en voor speciale behandelingen gericht op lichaamsverbetering.

 

Lichaamsverbetering

Aankomen, afvallen, eten, drinken, zwangerschap, de zon, het natuurlijke verouderingsproces… Uw leven laat sporen na. Sporen waaraan u zich kan storen. Wij kunnen helpen om ze te wissen of te laten vervagen. Dat doen wij op een natuurlijke manier. Zonder medische ingrepen, maar met vooruitstrevende apparatuur en producten.

Klik op onderstaande onderwerpen om te zien met welke behandelingen wij u van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend geldt dat iedere situatie uniek is. Tijdens een gratis consult beoordelen wij uw huid.

Wij luisteren naar uw wensen en kunnen op basis daarvan een persoonlijk behandelplan opstellen. Het spreekt voor zich dat resultaat daarbij altijd ons uitgangspunt is.