Cellulite

Behandelingen voor cellulite:

Zoals u ziet bieden wij voor cellulite verschillende behandelingen. Welke behandeling voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren die wij niet hier in detail kunnen beschrijven. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail afspraken@moniquegottmer.nl

afb endermologie1
Icoone

[/ezcol_1quarter+end]

 

Wilt u weten hoe uw huid eruit ziet en welke behandeling er mogelijk zijn tegen cellulite?

Doe dan nu bij ons de gratis cellulite check!!

Door middel van contactthermografie wordt een snelle en precieze diagnose gesteld.  Een plaat met vloeibare kristallen wordt tegen de zone gehouden. Er wordt automatisch een thermische meting uitgevoerd. De thermografische weergave met hoge resolutie laat zien wat er binnenin onze huid gaande is. Het laat ons toe een precies beeld te vormen van het stadium van de cellulitis: Oedeem, Micronodules of Hypothermale Macronodules.

Het doel van deze test is:

– Cellulitis opsporen

– Identificatie type cellulitis

– Juiste diagnose stellen om tot een correcte behandeling te komen

Bepalen van het type van cellulitis:

Afhankelijk van de ernst van de situatie bevindt iemand zich in één van de 4 ontstaan- en ontwikkelingsfasen van cellulitis. Door een thermografische plaat op de huid te plaatsen, wordt de toestand van de te behandelen zone weergegeven met de temperatuur in de huid. Concreet houdt dit in dat hoe egaler het huidbeeld van de te behandelen zone eruit ziet, hoe homogener de temperatuur in deze zone is en hoe minder sprake er zal zijn van cellulitis. Omgekeerd geldt hetzelfde: hoe gevlekter het beeld (koudere en warmere zones), hoe duidelijker de vlekken zijn afgelijnd en hoe donkerder (bijna geen temperatuur meer) de zone, hoe verder de vorming van cellulitis is gevorderd.

Fase 1: ‘Normaal': Homogeen beeld, dus homogene temperatuur. De cellen zitten goed gekoppeld aan de bloedvaten, uitwisseling met de bloedbaan is optimaal, de bloedcirculatie is in orde.

Fase 2: ‘Vocht’” Diffuus gevlekt beeld met warmere plekken omgeven door koudere zones (verminderde bloedtoevoer).

Fase 3: ‘Vet': Gevlekt beeld met duidelijke aflijningen. De temperatuur in deze zone daalt omdat er verminderde bloedcirculatie is. Vetcelwanden verharden. Grote Zwarte of bruine vlakken met hier en daar een gekleurde vlek. Vetcellen klitten samen, beginnen zich in te kapselen en worden zo goed als afgesloten van de bloedbaan.

Bent u benieuwd naar de  conditie van uw huid, maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende huidanalyse!

Afspraak maken

Icoone

Cellulite… welke vrouw heeft het niet? De Icoone is een pijnloze en natuurlijke methode waarmee wij cellulite sterk kunnen laten afnemen of geheel laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van een apparaat dat de huid omhoog zuigt en haar op- en afrolt. Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid er weer glad en strak uitziet. Endermologie wordt toegepast als kuur. In circa tien behandelingen (één à twee keer per week) kunnen wij prachtige resultaten boeken. Wilt u meer weten over de Icoone? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken

afb endermologie1

Re-gen TriPollar

Een verslapte huid na zwangerschap of gewichtsverlies? Plaatselijk vet dat met diëten en sporten maar niet wil verdwijnen? Wij kunnen uw huid liften en plaatselijk vet laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van de natuurlijke Tripollar behandeling. Tripollar levert structurele en zichtbare veranderingen op in zowel de bovenste huidlagen als de dieper gelegen vetlaag. De behandeling werkt door middel van radio frequentie golven die warmte en energie leveren. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid verhoogd en de afgifte van de vloeibare inhoud van vetcellen bevorderd. Door het opwarmen van de huid trekt ook het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbaar effect dat in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en steviger. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies. De behandeling is pijnloos en pakt de oorsprong van het probleem aan.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb tripolar1
afb tripolar2

Ultra Sound

Ultra Sound is een pijnloze effectieve behandeling in de strijd tegen cellulite en plaatselijk vet. Door Ultra Sound geluidsgolven ‘uit te zenden’ worden vetcellen in de probleemgebieden kapotgemaakt en wordt het vet op een natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling heeft vele voordelen. Het verbetert de huidstructuur en de elasticiteit. Het versoepelt het bindweefsel, verhoogt de bloeddoorstroming en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Cellulite en plaatselijk vet nemen hierdoor sterk af of verdwijnen geheel. Wij passen Ultra Sound toe als kuur. Afhankelijk van de mate waarin cellulite aanwezig is stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Gemiddeld geven twee behandelingen per week gedurende een periode van drie weken al zeer goede resultaten.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb1

Universal Contour Wrap

Het cadeautje voor lichaam en geest… Universal Contour Wrap. Deze therapeutische ‘inpakmethode’ is een geheel natuurlijke, efficiënte manier om blijvend centimeters te verliezen. Het ontgift het lichaam, zuivert en verstrakt de huid, laat een buikje verdwijnen, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striae en cellulite minder zichtbaar en geeft u het gevoel herboren te zijn met een prachtige gladde en zijdezachte huid. Bij Universal Countour Wrap pakken wij u in met speciale zwachtels die worden gedrenkt in een warme oplossing van natuurlijke mineralen en zeeklei. De behandeling is ideaal in combinatie met afslanken of om de huid te verstevigen na bijvoorbeeld veel gewichtsverlies of een zwangerschap. Het is daarnaast een snelle methode om strak op vakantie of speciale gelegenheid te verschijnen.

Afspraak maken

[ terug naar overzicht behandelingen ]

afb universalcontourwrap1

Lymphedrainage

afb1