Afslanken

Afslankbehandelingen:

Zoals u ziet bieden wij tegen afslanken verschillende behandelingen en een Proteinedieet. Wat voor u het best geschikt is hangt af van vele factoren. We geven u echter hierover graag een vrijblijvend en gratis advies. Bel 020-6263819 of mail info@moniquegottmer.nl

 

SanaSlank dieet

SanaSlank is een eiwitdieet waarmee u vele kilo’s kunt afvallen. Het dieet is medisch onderbouwd en zorgt voor een 100% natuurlijk biochemisch proces in het lichaam. SanaSlank is het enige dieet dat de stofwisseling niet vertraagt zodat u ook geen last krijgt van het jojo-effect!

SanaSlank biedt meer dan 250 verschillende maaltijden. Door deze variatie en het feit dat u dagelijks twee keer verse groenten mag eten, is het dieet gemakkelijker vol te houden. Het geheim van de maaltijden zijn eiwitten. Deze zijn meer verzadigend dan koolhydraten en houden de suikerspiegel constant. Hierdoor heeft u minder behoefte aan zoet en ervaart u geen honger terwijl u wel minder eet. Door het SanaSlank dieet verbrandt u vet en verliest u geen spiermassa. Hierdoor ontstaat een betere verhouding van spiermassa en vet. Dit is een belangrijk gegeven want: hoe hoger de spiermassa in het lichaam is, hoe sneller uw verbranding.

SanaSlank begeleidingsprogramma:

Tijdens het afvallen wordt u door ons intensief begeleid. We meten, motiveren, begeleiden en adviseren. Zo houden we de spirit er bij u in en blijven de kilo’s er af vliegen! Het SanaSlank afslankprogramma verloopt in verschillende fasen. U start met een strikt beleid waarbij u veel afvalt en werkt in vier fasen toe naar een patroon waarbij u weer normaal eet en op gewicht blijft. In onze salon vertellen wij u graag meer over ons begeleidingsprogramma.

 

Gezond en lekker afslanken met de SUPERSLANKBOX, vers fruit en verse groenten

De SUPERSLANKBOX is een geheel nieuw concept op het gebied van afslanken. Een unieke combinatie van eiwitproducten en vers fruit, een gezonde en lekkere methode om snel gewicht te verliezen.

Veel mensen vinden het jammer dat er tijdens het eiwitdieet geen fruit gegeten mag worden. Met de SuperslankBox verandert dat. Dagelijks mag vers fruit en verse groenten aan het dagmenu worden toegevoegd.

Met deze Superslankmethode is het mogelijk om op eenvoudige en vooral smakelijke wijze te werken aan een gezond lichaam met een gezond gewicht.

Verschillende thema’s

Er zijn 6 verschillende SuperslankBoxen met verschillende thema’s verkrijgbaar, waaronder een Box “chocolade & fruit”, een Box “hartig” en een Box “Smoothies”. Een box bevat 28 eiwitmaaltijden, voldoende voor een hele week. De SuperslankBox bevat een boekje met een compleet weekmenu, tips en recepten. Zo gezond, lekker en eenvoudig was afslanken nog nooit!

6 eetmomenten

Met de Superslankmethode wordt zes maal per dag gegeten. Dit is belangrijk om de stofwisseling op peil te houden. De Superslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en dit zal leiden tot een hoge verzadiging en minder pieken in de bloedsuikerspiegel.

 

SuperslankBox supplementen

Naast de verschillende Boxen met eiwitrijke producten is er ook een VoedingssupplementenBox verkrijgbaar. Dit omdat tijdens de Superslankmethode bepaalde producten niet worden gegeten zoals brood en aardappelen, het weglaten van dergelijke producten kan leiden tot een tekort aan B-vitamines en mineralen zoals ijzer en foliumzuur. Daarom is het belangrijk dit en andere tekorten aan te vullen met de geadviseerde supplementen.

Afspraak maken

 

afb endermologie1

Icoone

Cellulite… welke vrouw heeft het niet? Icoone is een pijnloze en natuurlijke methode waarmee wij cellulite sterk kunnen laten afnemen of geheel laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van een apparaat dat de huid omhoog zuigt en haar op- en afrolt. Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel waardoor de huid er weer glad en strak uitziet. Icoone wordt toegepast als kuur. In circa tien behandelingen (één à twee keer per week) kunnen wij prachtige resultaten boeken. Wilt u meer weten over Icoone? In onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Afspraak maken

afb endermologie1

 

Re-gen TriPollar

Een verslapte huid na zwangerschap of gewichtsverlies? Plaatselijk vet dat met diëten en sporten maar niet wil verdwijnen? Wij kunnen uw huid liften en plaatselijk vet laten verdwijnen. Wij maken hiervoor gebruik van de natuurlijke Tripollar behandeling. Tripollar levert structurele en zichtbare veranderingen op in zowel de bovenste huidlagen als de dieper gelegen vetlaag. De behandeling werkt door middel van radio frequentie golven die warmte en energie leveren. Hierdoor wordt de stofwisseling van de huid verhoogd en de afgifte van de vloeibare inhoud van vetcellen bevorderd. Door het opwarmen van de huid trekt ook het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbaar effect dat in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en steviger. Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van zes tot acht sessies. De behandeling is pijnloos.

Afspraak maken

 

 

afb regent1

Universal Contour Wrap

Het cadeautje voor lichaam en geest… Universal Contour Wrap. Deze therapeutische ‘inpakmethode’ is een geheel natuurlijke, efficiënte manier om blijvend centimeters te verliezen. Het ontgift het lichaam, zuivert en verstrakt de huid, laat een buikje verdwijnen, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striae en cellulite minder zichtbaar en geeft u het gevoel herboren te zijn met een prachtige gladde en zijdezachte huid. Bij Universal Countour Wrap pakken wij u in met speciale zwachtels die worden gedrenkt in een warme oplossing van natuurlijke mineralen en zeeklei. De behandeling is ideaal in combinatie met afslanken of om de huid te verstevigen na bijvoorbeeld veel gewichtsverlies of een zwangerschap. Het is daarnaast een snelle methode om strak op vakantie of speciale gelegenheid te verschijnen.

Afspraak maken

afb universalcontourwrap1