Behandelingen

Gezichtsbehandeling

Onderhoud! Het is de basis voor het behoud van uw huid. Trakteer uzelf daarom regelmatig op een gezichtsbehandeling. Wij stimuleren, verwennen, verzorgen en ontspannen uw huid en geven haar precies die extra’s die ze nodig heeft om weer te gaan stralen. Daar heeft u direct profijt van, maar u plukt er ook later de vruchten van.

Bij Health and Beauty Center Monique Gottmer kunt u terecht voor verzorgende gezichtsbehandelingen en voor speciale behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging.

In onze salon werken wij met de producten van: Valmont, Neoderma, Decleor, Thalgo, Pascaud en Medik8.

 

afb gezichtsbehandeling1

Lichaamsbehandeling

Lichaamsverzorging! Uw huid en lichaam zijn een kostbaar bezit. Wees er zuinig op. En trots! Door uzelf regelmatig te verwennen met een lichaamsbehandeling blijft uw huid langer mooi. Wij verzorgen, stimuleren, verwennen en zorgen voor ontspanning die nieuwe energie geeft!

Wij bieden effectieve behandelingen om uw huid weer optimaal te laten functioneren zodat ze er (weer) gezond, strak en stralend uitziet! Bij Health and Beauty Center Monique Gottmer kunt u terecht voor verzorgende lichaamsbehandelingen en voor speciale behandelingen gericht op lichaamsverbetering.

Slim Effect

 

Ontharen

Ongewenste haar? Het woord zegt al genoeg. Weg ermee! Heeft u last van haartjes op plaatsen waar u het niet wilt? Wij doen er iets aan. Op effectief wijze en zowel permanent als tijdelijk.

Of het nu gaat om uw gezicht, oksels, rug, borst, armen, benen of bikinilijn. We bieden verschillende behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Welke voor u de beste is, hangt af van de ‘ernst’ van het probleem, uw haarkleur, huidtype en uw wensen.

patientinformation_LaserGenesis